Τρόποι Πληρωμής

Ως τρόπους πληρωμής έχετε 3 επιλογές.

1.    Με αντικαταβολή. 

2.    Με κατάθεση του ποσού σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

 α)  Τράπεζα Πειραιώς.  IBAN. GR51 0172 7580 0057 5803 8467 199 
 β)  Εθνική Τράπεζα.  
IBAN. GR68 0110 4940 0000 4944 2834 062
  γ)  Παγκρήτια Τράπεζα.  IBAN. GR41 0870 0420 0003 0000 2523 877
                                      Δικαιούχος: Βασιλάκη Σοφία      


3.    Με Paypal.

Τι είναι το PayPal.

Tο PayPal είναι μια ιστοσελίδα που δρα ως μεσάζοντας για τις πληρωμές μας στο Internet, στις επιχειρήσεις που το υποστηρίζουν, με στόχο να παρέχει σημαντικά υψηλότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη ευκολία στις συναλλαγές μας, σε σχέση με την απλή χρήση κάρτας.

Με τη δημιουργία λογαριασμού στο PayPal, μπορούμε να καταχωρήσουμε εκεί τα στοιχεία μίας ή περισσότερων πιστωτικών καρτών, χρεωστικών καρτών ή προπληρωμένων καρτών Internet, τύπου Visa, Mastercard, American Express ή Discovery.

Στις κάρτες αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι κάρτες του ATM για τις περισσότερες τράπεζες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές με απευθείας χρέωση του τραπεζικού μας λογαριασμού.

Όταν λοιπόν σκοπεύουμε να κάνουμε μια αγορά στο Internet σε μία επιχείρηση που συνεργάζεται με το PayPal, αντί να γράψουμε απευθείας τον αριθμό της πιστωτικής μας, αρκεί να βάλουμε το όνομα χρήστη και τον κωδικό μας στη σελίδα του PayPal, και η πληρωμή θα γίνει από την κάρτα της επιλογής μας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα με τη δημιουργία λογαριασμού PayPal.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μας συμφέρει να επιλέξουμε το PayPal σαν τη μέθοδο πληρωμής μας στο Internet.

Μεγαλύτερη ευκολία.

Για οποιαδήποτε αγορά μέσω PayPal, αρκεί να θυμόμαστε το email με το οποίο κάναμε εγγραφή στην υπηρεσία, καθώς και τον κωδικό μας του PayPal.
Τα στοιχεία της πιστωτικής μας, όπως ο αριθμός, η ημερομηνία λήξης και το CCV - οι αριθμοί στο πίσω μέρος - είναι αποθηκευμένα στο λογαριασμό, και δεν χρειάζεται καν να βγάλουμε την κάρτα από το πορτοφόλι.

Μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ενώ το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι σε γενικές γραμμές ασφαλές - εφόσον είμαστε φυσικά προσεκτικοί στις σελίδες που επιλέγουμε - το PayPal αυξάνει σημαντικά την ασφάλειά μας.
Κατ' αρχάς, κάνοντας μια αγορά με PayPal, ο αριθμός της πιστωτικής ή χρεωστική μας κάρτας δεν αποκαλύπτεται ποτέ και με κανένα τρόπο στο κατάστημα ή την ιστοσελίδα από την οποία κάνουμε την αγορά.

Ομοίως, για να συνδεθούμε στο λογαριασμό και να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε πληρωμή, μεταφερόμαστε στην ασφαλή σελίδα του ίδιου του PayPal. Έτσι η επιχείρηση από την οποία αγοράζουμε δεν έχει επίσης καμία πρόσβαση στον κωδικό μας του PayPal.

Επιπλέον, στην αγορά οποιουδήποτε φυσικού προϊόντος - ρούχα, ηλεκτρονικά, είδη σπιτιού κλπ - υπάρχει αυτόματα το PayPal Buyer Protection. Αν το προϊόν που αγοράσαμε δεν μας παραδοθεί ποτέ ή είναι διαφορετικό από την περιγραφή του, μπορούμε να μας επιστραφεί το σύνολο των χρημάτων που δώσαμε για την αγορά.

Η ίδια η PayPal, σαν εταιρεία, είναι αρκετά αυστηρή όσον αφορά τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται. Στην πρώτη υποψία πως μια επιχείρηση δεν κινείται 100% νόμιμα, θα παγώσει το σύνολο των αμοιβών, μέχρι να διερευνηθεί το ζήτημα.

Τέλος, η σελίδα του PayPal διαθέτει κρυπτογράφηση 128bit, ενώ τα συστήματα που χρησιμοποιούν δεν επηρεάστηκαν από το Heartbleed Bug στις αρχές του 2014.

Είναι εντελώς δωρεάν.

Σαν καταναλωτές, η αγορά με PayPal δεν μας κοστίζει τίποτα περισσότερο σε σχέση με την αγορά με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.
Φυσικά, το PayPal δεν είναι μη-κερδοσκοπικός οργανισμός. Όμως οι προμήθειες που απαιτεί σε κάθε αγορά κρατούνται από τη μεριά της επιχείρησης, όχι από τον καταναλωτή.

Η Δημιουργία λογαριασμού PayPal.

Να σημειωθεί πως για τη δημιουργία λογαριασμού PayPal οφείλουμε να είμαστε άνω των 18 ετών, με βάση τους όρους της ιστοσελίδας.
Για τη δημιουργία λογαριασμού PayPal αρκεί να μπούμε στο http://www.paypal.com και να κάνουμε κλικ στο "Sign up for free".